Om mig


Eftersom min blogg är både blyg och anonym, precis som jag själv, nämner jag inte mitt namn. Men mina initialer är E E A. Hurdan är jag?


5 positiva egenskaper; glad, rolig, omtänksam, påhittig, lugn

5 negativa egenskaper; envis, pratig, blyg, negativ, lättirriterad


Jag läser nu min femte termin till arbetsterapeut, blir klar till sommaren. Ska bli rysligt spännande, kul, nervöst och mycket roligt.


Min barndom: Levde mina tre första år 1 mil härifrån ute på landet. Sedan flyttade vi 2 mil härifrån till en tätort där jag växte upp och flyttade inte förrän jag hamnade här i ”storstan” för 4 år sedan. Först i en liten etta på 29 kvm, nu, bara 50 meter bort, en större etta på 40 kvm. Inga större flyttar direkt.. Vad gjorde jag som liten? Provade på så många aktiviteter som möjligt som många andra… Blockflöjt (till föräldrarnas förfäran), scouting, ridskola, luftgevär, gymnastik.. Man lekte med sina kompisar, sen ”va” man, sen hängde man med sina polare..


Skola: I grundskolan skötte jag mig ganska exemplariskt. Var duktig i de flesta ämnena förutom matte! På gymnasiet drabbades jag av långvarig skoltrötthet vilket syntes på betygen, men hey, jag går ändå på universitet nu!


Mitt CV efter gymnasiet: jobbat i butik, pluggat engelska i 3 månader på Malta, varit aupair i England, aupair i USA, säsongat i Åre, pluggat psykologi, jobbat i glasskiosk, jobbat inom hemtjänst, varit telefonintervjuare, pluggat en bildkurs, pluggat bokföring, fixat körkort..


Resor: Älskar att resa! Varit i Danmark, Tyskland, Nederländerna, Belgien, Frankrike, England, Spanien, Italien, Österrike, Schweiz, Polen, Monaco, Tjeckien, Grekland, Malta och USA.. Vill på sparesa i Ungern, öluff i Grekland, till någon söderhavsö, New York, Los Angeles, Thailand, Australien, Nya Zeeland, med mera, med mera…


Humor: Jag gillar humor, vem gillar inte det? Haha. Haha… Haaa.. Några svenska komiker jag beundrar är Johan Glans, Anna Blomberg, Annika Andersson och Robert Gustafsson. Sällan de misslyckas. Brittisk humor a la Mr Bean och Little Britain gillas också.


Djur: Mitt första djur jag upplevt är en hankatt vid namn Esmeralda, där efter en katt som fick heta Katten, följt av katten Snus, där efter 2 kaniner, där efter min första helt egna katt Hjördis. I framtiden ser jag mig själv med två katter och en mellanstor hund.


Musik: Herrejisses vad det finns mycket bra musik. Senaste favoriten är Volbeat. Marilyn Manson och Johnny Cash står högt i rang. Gillar 80-talsrock a la Bruce Springsteen, Sting, Bryan Adams osv, men har svårt att särskilja dem. Roxette får jag inte glömma, de är mina första och största idoler. Minns när jag var cirka 6 år gammal och fick mitt första kassettband med dem, tror bandet blev utslitet så mycket som jag lyssnade. Har nog kunnat de flesta låtarna utantill. Jag fullkomligt bröt ihop när MF var sjuk, det kändes som en nära person för mig.

 


Ja det va nog allt om mig just nu. Kanske kommer en del 2 om jag kommer på några missade delar!


Nästa gång i denna kategori: haha, trodde ni att ni fick veta det vavava


Vill haaa

    

       





Oktober råkade bli bloggfri..

...det var inte riktigt meningen, bara blev så :-)
Förlåt ALLA trooogna bloggläsare ;)
Bara för det får ni tvåå inlägg denna månad...

Vad har hänt sen sist?
- inte så mycket, och det mesta vet ni redan.

Nedräkning: om 214 dagar är jag arbetsterapeut :-) Dvs ca 30 veckor. Dvs ca 7 månader. 


Världens bästa industriområde finns under kvinnans nattlinne. Två mejerier, ett vattenverk, ett gasverk och världens minsta nöjespark med endast en ståplats....


Kan man heta Bo om man är hemlös?
Kan man kalla en person som gillar att sexa utom hus för uteliggare?
Kan man kalla en pappa som är hemma med sina barn för hushållspapper?


En skoj grej jag gjorde för nåt litet tag sen var och testa framtiden.amf.se ett brev till sig själv eller någon i sin närhet, men mottagaren får inte brevet förrän om 20 år.
Ganska häftigt faktiskt... Undra hur mitt liv ser ut när jag är 45? Bor jag i samma lägenhet med min katt tro?

Nu räcker det för nu....
Kram på er :)






RSS 2.0